För lyx och vardag

På The More Hotel försöker vi att hitta erbjudande som kan passa alla! Det kan gälla spännande kulturevenemang, fartfyllda familjeaktiviteter eller varför inte en romantisk weekend med någon som du tycker om.

 

Middagspaket Lund

Med middagspaket Lund lyxar du till det både för dig själv och någon du tycker om. 
Övernattningen sker på The More Hotel i Lund i en utav våra studios, middagen äter ni i Matrummet som ligger i hotellet.
Ni börjar med ett glas bubbel och därefter följer en 4-rättersmeny. Maten baseras på i första hand ekologiska svenska och importerade råvaror med ursprung, kärleken till maten går inte att ta miste på! 
Dryck till maten tillkommer.
Kontakta receptionen direkt för bokning. 
MATRUMMET_Praliner_mediumstor_liggande
CIRKUS_vedugnspizza_mediumstor_liggande

Middagspaket Malmö

Vi på CIRKUS älskar mat och vår meny ska spegla den kärleken tycker vi. Njut av allt det goda som finns - hoppa över den röda tråden och tänk CIRKUS.
Vi har valt ut det bästa sommaren har att erbjuda i matlagningsväg - vedugnsbakad pizza och grillade godsaker och gjort en frestande meny för er att njuta av.
Kvällen börjar närgånget med en CIRKUSpizza för två för att sedan ta er vidare till det svenskaste vi har - grillen. Upplev CIRKUSgrillen där vi med omtanke och kärlek valt ut de finaste lokala råvarorna för er att ta del av.
Avslutningsvis rundar vi av middagsäventyret med något sött och gulligt, och tackar glatt för oss.
2 personer - 1595kr för 3 rättersmeny med övernattning under fredag eller lördag, mitt i veckan 1895kr.

Vi ser framemot ert besök!