lok
Konferens_LOK_mediumstor_liggande

Välkommen på konferens!

I de gamla lokstallarna i Lund erbjuder The More Hotel moderna konferensmöjligheter. Fastigheten byggdes år 1906 som servicestation till lokomotiv. Under ombyggnaden till hotell har byggnadens historiska charm noga bevarats.

 

Harlösa

Kul lokal med asymmetriska former, går nästan att möblera som man vill. Med fönster och direkt utgång till vår härliga terrass.

35 personer i biosittning
18 personer i u-sittning
30 personer i skolsittning
24 personer i öar

Lokalen är utrustad med en 86'' monitor, soundbar, inbyggda mikrofoner och kamera för det optimala mötet både på plats och distans. Det finns även 2 stora whiteboard och blädderblock för det mer kreativa mötena.

Prisexempel: Heldagskonferens med hotellfrukostbuffé och eftermiddagsfika samt lunch på Matrummet från 796 SEK/person ex moms.

Konferens_Harlosa_mediumstor_liggande
Koferens_Revinge_mediumstor_liggande

Revinge

I denna lokal sitter ni rymligt runt ett stort bord. Ta gärna en paus under mötets gång med en runda biljard eller pingis som finns i samma lokal.

10 personer i styrelsesittning

I lokalen finns projektor, whiteboard och blädderblock.

Prisexempel: Heldagskonferens med hotellfrukostbuffé och eftermiddagsfika samt lunch på Matrummet från 636SEK/person ex moms.

Vinkällaren

Förutom våra 2 konferenslokaler har vi även vår vinkällare. I en avslappnad och mysig atmosfär sitter ni bekvämt runt ett härligt ekbord. Vinkällaren går utmärkt att använda till större lunchmöten, som grupprum eller middagsbjudningar. Både lunch och middag serveras från restaurang Matrummet.

Plats upp till 16 personer i styrelsesittning

Vinkallaren_mediumstor_liggande

Hjärtligt välkomna!

Skicka din konferensförfrågan på mail till lund@themorehotel.com eller ring oss på 046 271 64 00

Vi är handplockade medlemmar i Skånska Möten som representerar utvalda mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången. Läs mer på www.skanskamoten.se