Apartments by The More Hotel

Vi har inte bara våra fina hotellrum vi har även våra prisvärda och modernt inredda lägenheter i centrala Malmö och Lund.

För dig som söker boende i mer än 3 månader har vi fullt möblerade lägenheter att hyra. En liten etta eller varför inte en paradvåning på 180kvm med 4 sovrum.
Ett tryggare och bekvämare sätt än privat andrahandsuthyrning med personlig service.
Du hyr månadsvis/kalendermånad och väljer själv hur mycket service du vill ha. Till exempel veckostädning som även går att få varannan vecka eller bara en gång i månaden.

Apartments_Malmo_mediumstor_liggande

Malmö

I Malmö finns våra lägenheter på Friisgatan vid Triangeln samt vid Nobeltorget på Amiralsgatan. På Friisgatan har vi dels kostnadseffektiva ettor men även charmiga etagélägenheter.
Lägenheterna på Amiralsgatan är nyproducerade vindslägenheter med synliga takbjälkar och sovloft samt egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Här finns även genomgående ettor med separat utrymme för sovplats med nyrenoverade kök och badrum.

Lund

På Bankgatan i Lund finner du våra Lundalägenheter på en av Lunds bästa adresser med Mårtenstorget runt hörnet och perfekta pendlingsmöjligheter med busstorg ett stenkast från lägenheten.

Apartments_Hall_mediumstor_liggande

Kontakta oss

Om det gäller bokning eller förfrågan, var noga med att ange vad samt vilken stad det gäller i ämnesraden.
OBS en förfrågan blir inte en fast bokning före vi har skickat bekräftelse. Vi kommer svara så fort vi kan!